Corona maatregelen

Ook wij ontkomen er niet aan: maatregelen ter preventie van corona. Hiervoor houden wij ons aan de richtlijnen van Medzorg en de KNOV, de beroepsorganisatie voor verloskundigen.

We vragen jou en je partner een mondkapje te dragen en afstand te bewaren als het kan. Verder willen we het graag horen als je klachten hebt want dan houden we telefonisch contact. 

Je ontvangt te allen tijde zorg van ons, ook als je een positieve test hebt. We gebruiken dan wel persoonlijke beschermingsmiddelen bij contact. 

Informatie Corona / Mondkapjesplicht van Medzorg

Mondkapjesplicht 

Per 1 december moet iedereen een mondkapje dragen in de openbare ruimte.

U kunt de praktijk alleen binnenkomen op afspraak.
Komt u dus niet zonder afspraak naar de praktijk toe. Dit doen wij om u en onze medewerkers te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. De maatregelen dwingen ons wel om bij u nogmaals te benadrukken dat er slechts één begeleider mee kan komen met de cient waarvoor de afspraak is.

Wij adviseren u dringend om bij binnenkomst in de praktijk een mondkapje te dragen. Al onze medewerkers dragen bij patiënt contact binnen de anderhalve meter een mondkapje. Zo kunnen wij u beter beschermen tegen COVID-19 én verkleinen we het risico op besmettingen tussen collega’s met alle gevolgen van dien.  

Onze wachtkamers hebben een beperkt aantal plaatsen omdat we de 1,5 meter afstand tot elkaar aanhouden. Daarom hebben we ook minder ruimte voor afspraken op de praktijk. 

Kijk voor info over Covid en zwangerschap bij Handige info